Кадър Безспорно Алекс Петканова и Лудия репортер са най-обсъжданата двойка в

...
Кадър Безспорно Алекс Петканова и Лудия репортер са най-обсъжданата двойка в
Коментари Харесай

Алекс Петканова: Щях да оставя Дани, ако не беше детето

Кадър 

Безспорно Алекс Петканова и Лудия кореспондент са най-обсъжданата двойка в България сега. 

Нова изненада сервира манекенката в ефира на Нова тв.

Александра Петканова, която е най-известният и високо заплатен инфлуенсър, призна пред Мон Дьо, че е била подготвена да се разведе с Даниел Петканов.

„ Бях намерила къде да се изнесем с детето – събрах багажа и малко преди да тръгнем, дребният се разболя и трябваше да се откажа “, беше откровена хубавата жена. Тя посочи, че пукнатините в връзките сред нея и Лудия кореспондент са се появили на третата година от брака им.

„ Дани гледа по-леко на живота, а аз съм боец – имам вяра, че би трябвало непрекъснато да работиш, с цел да успееш. Защото има хора, които мечтаят да създадат доста неща, само че не могат заради разнообразни аргументи.  Животът ни е даден един път, само че не трябва да се губи време и да се пропилява “, безапелационна е брачната половинка на момчето, което Милен Цветков трансформира в обществена персона.

Сега двамата Петканови са свалили напрежението сред тях, а Дани е подхванал два бизнеса и даже ще потегля на фитнес, похвали го жена му.

Алекс показа, че откакто за малко е била най-мразената жена в обществените мрежи, към този момент нищо в шоубзинеса не може да я изплаши. Тя обаче печели много повече от Дани, а съгласно нея това не е добре за самочувствието на нито един брачен партньор.        

 
--> --> --> -->
КоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди Напиши коментарИме:Коментар:
Последни вести

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР